Steaua – Dinamo 2.0

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Da, și eu am crezut că e vorba de scorul meciului dintre Steaua și Dinamo 🙂

(între noi fie vorba, n-ar fi rău!)

De fapt este vorba despre o invitație adresata de SportMeet la un meci 2.0 între echipele de bloggeri fani ai celor două echipe, ocazionat de eternul (și singurul) derby al echipelor reale din Liga 1.

Astfel, luni, 25 aprilie 2011, inaintea marelui derby, bloggerii din Romania vor avea ocazia sa joace propriul #bwinderby, in confruntarea fanilor stelisti si dinamovisti.

Conform site-ului SportMeet, pentru a participa trebuie să scriu un articol despre amintirea pe care o am despre unul din derby-urile Dinamo-Steaua.

Având în vedere rezultatele din ultimi ani, cea mai recentă amintire (ce-i drept, neplăcută) este de la meciul din Ghencea când dinamoviștii tocmai fuseseră și ei prima oară la un cinematograf și primul film pe care l-au văzut în viața lor a fost 300: Eroii de la Termopile. Atunci au inventat strigătul ăla de luptă copiat din film. În seara aia ne-au bătut de ne-au sărit capacele. Partea frumoasă este că ulterior și Dinamo a luat-o la vale iar strigătul de luptă s-a transformat încet-încet în Miau! Miau! Miau!

Nu mai zic mai multe! Cert este că îmi place ideea și vreau sa particip la meciul #bwinderby organizat de Sportmeet.ro cu ajutorul celor de la bwin.

Rămâne să fiu selecționat și pe urmă să încerc să transform titlul articolului în scorul final al confruntării 🙂

Codul de mai jos repetă un pic ce am zis mai sus, dar așa au cerut organizatorii: să fie și codul ăsta introdus în articol 🙂

Adaugă un comentariu

 • stefan

  din pacate in ultimi ani dinamo ne-a cam batut din 2008 nu i-am mai batut pe dinamo tin minte ca in ultimul derby steaua a dominat din minitul 1 pana in min 90 dinamo nu a scapat spre poarta de 2 sau 3 ori rest nmk .
  bn ar face sa castige cu dinamo este cel mai important meci pt noi eu as spune mai imprtant si decat unul de champions legue asta e parerea mea .
  HAI STEAUA!

 • Ihearlights

  ce ma? doar 2 – 0 crezi ca o sa le dam? ai de mama lo!

  ii batem de nu se vad:d

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.