Muson-muson, dar să știm și noi

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Sâmbătă mi-am delectat simțurile la o nouă ediție de Povești în Lumea Mare.

Pe scurt, domnii Adi Hădean şi Răzvan Marc au călătorit în vara aceasta prin Asia de Sud-Est, de la Singapore, pe șosele, cu barcazul printre insule și iar pe șosele, prin Malaezia și Thailanda cu punct terminus Bangkok.

Motivația lor, înainte să plece, era următoarea: „vrem să adunăm informații valoroase despre viața oamenilor simpli ori mai complicați din regiune, vrem să aflăm ce-i cu toate mirodeniile ce izvorăsc de acolo spre Europa ori Lumea Nouă și la ce-s bune ele, să mâncăm pe stradă și să dormim în hosteluri ieftine ori, Doamne-ajută, câte o noapte în hoteluri mai scumpe, pentru a vedea cum putem să-i fim de folos turistului care bate lumea cu rucsacul în spate ori celui care pleacă spre acolo la bordul unui avion ori debarcă de pe yahtul prorpiu și vrea să exploreze continentul.”

Ei bine, ei nu s-au mulțumit doar să meargă acolo și să facă toate acestea ci au venit la GreenTea să ne povestească de toate astea. ŞI BINE AU FĂCUT!

Pentru că domnii aceştia au un haz extraordinar şi ştiu a povesti fantastic! Pentru că timp de două ore m-au făcut să mă simt extraordinar şi pentru că mi-au deschis apetitul pentru a vizita Asia, şi - credeţi-mă - E MARE LUCRU!

Să vă mai zic că asta ne-a pregătit Adi Hădean acolo pe loc? Mmmmm... Și acum mai salivez... E vorba de "satay (frigărui din carne de pui marinată în zeamă de lime, pastă de curry și ghimbir) cu sos de arahide și ananas" - according to Lonely Planet Adi Hădean Blog

Alex Farca ştie să mă surprindă în cele mai interesante momente. Cam aşa arăt eu fascinat de tot ce povesteau băieţii ăia pe-acolo 🙂

Vinovaţii pentru întâmplarea asta mişto de sâmbătă: Răzvan Marc, Roxana Farca şi Adi Hădean

Mulțumesc pentru fotografii: Alex Farca.

Adaugă un comentariu

  • Ramona-Sandrina

    Trebuia să pui tu imaginile alea cu mâncare… Acu eu ce mă fac? 😀 Să le fac nu ştiu, iar dacă le-aş face nu ar ieşi atât de bune… :).

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.