Cum am ajuns eu căpitanul echipei bloggerilor triathloniști?

Timp de citire: 4 minute

Vlad Dulea

Habar nu am! 🙂 Exact aceeași întrebare mi-am pus-o și eu!

Tot ce știu este că zilele trecute m-au sunat Chinezu și Bogdan Antohe să îmi propună să particip ca biciclist în cadrul echipei bloggerilor la Triathlon Challenge Mamaia 2010

Răspunsul meu a fost cam așa: „Aş vrea, cum să nu? Dar voi știți că eu nu sunt profesionist…” Nici n-am apucat să termin fraza că m-a lămurit Chinezu: „Nu contează, important e să ne distrăm, să ne simţim bine”.

Apoi mi-au explicat cum că echipa de ștafetă a bloggerilor va fi alcătuită dintr-un biciclist, un înotător și un alergător. Întrucât organizarea într-un timp așa de scurt a unui concurs de biciclete era cel puțin dificilă dacă nu aproape imposibilă, au decis să numească biciclistul din echipă, urmând ca ceilalți doi coechiperi să se stabilească din rândul bloggerilor pe baza unui mic concurs. Se pare că amândoi s-au gândit la mine, ceea ce mă face să ma simt extrem de emoționat și onorat și le mulțumesc din suflet pentru asta.

Cum spuneam, în echipă mai este nevoie de un alergător și de un înotător. Dacă vrei să faci parte din echipa bloggerilor intră pe blogul lui Chinezu unde găsești mai multe informații: https://chinezu.eu/2010/08/29/echipa-bloggerilor-cauta-inotator-si-alergator-pentru-competitie/

Ok, mi-am zis… acum voi merge acolo și voi reprezenta bloggerii bicicliști. Și atunci mi-a venit următoarea idee: ce ar fi dacă aș participa la concurs îmbrăcat cu un tricou pe care să scriu toate adresele de bloguri care scriu despre ciclism (probabil știți că există o listă consistentă de astfel de site-uri pe platforma pe care am lansat-o de mai bine de un an, https://bloguri.biciclete.net care adună toate aceste bloguri sub o singură umbrelă)

Dar apoi m-am gândit că nu îi reprezint acolo doar pe cei care scriu despre biciclete ci, de fapt, îi reprezint pe toți cei care scriu în general și care susțin astfel de inițiative! Așa că am luat următoarea hotărâre:

Voi face un tricou pe care voi trece
toate numele și adresele de bloguri
care ne susțin echipa!

Așadar, dacă îți place ideea și vrei ca numele și adresa blogului tău să apară pe tricoul personalizat pe care îl voi purta la concurs, te rog să îmi trimiți un email la adresa vlad . dulea [at] gmail .com care să conţină: Numele blogului, Adresa URL a blogului și, dacă dorești, un logo al blogului.

În schimb nu ai niciun fel de obligație. Dacă vrei și îți face plăcere să scrii despre noi și inițiativa noastră pe blogul tău, cu atât mai bine! Îți mulțumesc de pe acum. Dar cel mai important este că vrei să fii alături de noi! Și tot ce trebuie să faci este să ma anunți de acest lucru!

Atenție! Cel târziu până pe 6 septembrie ca să am timp să fac tricoul personalizat.

Până acum ne susţin:

După ce am făcut tricoul am observat că mai erau niște site-uri care au scris despre noi. Mulțumesc:

Adaugă un comentariu

 • GabiC

  Felicitări!
  A meritat efortul, drumul, șamd? Vrem mai multe dezvăluiri de la fața locului… știri fierbinți… picanterii și/sau toate cele… Pentru noi, toți cei care nu am fost acolo. Când ne dai un articol de fond Vlad?

  • Vlad Dulea

   Ţi-am rămas dator cu un răspuns aici. Tot ce pot să îți spun este că am luat microbul și acum îmi caut cursieră de triatlon (la mâna a doua – dacă știi pe cineva care vinde să mă anunți – mă interesează să fie cu ghidon de contratimp -preferabil cu schimbătoare pe el- și cu roți aero) și citesc tot ce se poate despre triatlon, am downloadat filme, documentare etc.
   Mă apuc de antrenament și la anul nu ratez niciun triatlon din România. E mult prea mișto totul: de la atmosferă până la trăiri!

 • Serban Alex ( flipper)

  unde pot gasi si eu poze din timpul cursei ?

 • Bogdan Antohe

  Bravo vouă, pentru ceea ce aţi făcut aici, la Triathlon Challenge!
  Le mulţumesc şi îi felicit în acelaşi timp pe toţi cei care i-au susţinut de acasă pe cei 3 participanţi ai blogosferei 🙂 Iar data viitoare, vă aştept să vă alăturaţi la faţa locului 🙂

  @Aurel Popescu – nu trebuie să îţi ceri scuze pentru că ai intervenit; fiecare îşi poate exprima părerea. Mie, personal…şi înnumele Smart Atletic – îmi pare rău să văd căexistă astfel de comentarii „maliţioase” în ceea ce priveşte premiile. A fost competiţia la care s-au dat cele mai mari premii. Şi mai multe.

  Absolut toţi copiii care au participat au fost premiaţi. Şi mai mult…bucuria care a încununat acest triatlon: marele premiu al tombolei (bicicleta Giant) a fost câştigată de un copil.

  Dar probabil aşa este pentru noi, românii.
  Admir, by te way ceea ce ai zis: „E prima mea participare,personal nu am venit pt. premii ca imi permit cele de mai sus”

  Felicitări încă o dată…TUTUROR (Participanţilor, galeriilor, susţinătorilor, partenerilor şi sponsorilor) 🙂

 • Popescu Aurel

  Offtopic dar este greu sa ma abtin sa nu spun sponsorilor ceva: RUSINE.
  Un abonament pe o luna la un bazin este peste 200ron,o bicicleta cat de cat..nici nu mai spun cat despre cheltuielile pe care le are un sportiv,fie el si amator cu nutritia,echipament transport si cazare etc.sa nu mai vb. Se merita investitia in sportul asta pt. un ceas polar? (sa fiu si mai rau il iei nou cu 80$ de pe ebay).
  E prima mea participare,personal nu am venit pt. premii ca imi permit cele de mai sus,dar am vazut copii de acolo…si…a fost trist. Rusine inca o data listei de sponsori de la care cu siguranta nu voi cumpara nimic (mai putin Giant,care a oferit la tombala,nu ca premiu,o bicicleta).
  Numai tricourile purtate de atatea sute de oameni cu reclama la Orange,Skoda,RadioZu etc. Un ceas polar? :)) inca nu-mi vine sa cred,poate pt. cei care participa la aceste evenimente premiile au fost foarte mari fata de alti ani,dar …. Sa auzim de bine si imi cer scuze daca am intervenit neopinat.

 • iYli

  Mult succes! Acum am vazut!

 • Ihearlights

  Am si eu o intrebare. Putem si noi sa ne cumparam un astfel de tricou? Eu as fi interesat!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.