Let’s Bike It, Brasov!

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Ei DA! Vă vine să credeţi că Let’s Bike It ajunge la Braşov? Când am început Let’s Bike It în București mă gândeam cu Geo că ar fi mișto să se facă acțiuni similare în țară. Au existat semnale că ar fi doritori dar a fost nevoie de o mână de oameni inimoși din Brașov pentru ca să se treacă efectiv și la fapte.

Este vorba despre aceeași oameni care organizează de câțiva ani și Masa Critică în Brașov. Robert Lazar, reprezentantul Masa Critică Brașov este cel care a avut inițiativa organizării LetsBikeIt in Brasov. Aş vrea să îi mulţumesc, de asemenea, pentru implicare și Ioanei din echipa de coordonare Let’s Do It, Romania din Braşov.

Era clar că nu puteam lipsi de la acest eveniment 🙂 astfel încât duminică dimineaţă punem biclele pe maşină şi pornim spre Braşov astfel încât la ora 9:30 să ne întâlnim cu ceilalţi participanţi în faţa Primăriei.

De acolo pornim spre  DN1 până la Codlea şi apoi Dumbrăviţa. Apoi ne împărțim în echipe de 3-4 bicicliști și pornim tot pe biciclete pe câteva trasee aflate pe o rază de aproximativ 10 km față de locul de campare (Satu Nou- Crizbav, către munţii Perşani , spre Vlădeni , Ştrandul Codlea sau chiar Măgura). În timpul parcurgerii acestor trasee, acolo unde descoperim pe câmp sau pe marginea drumul mormane de gunoaie, ne oprim, notăm poziția GPS a locului respectiv plus câteva detalii despre mormanul de gunoi şi apoi pornim mai departe.

După câteva ore de cartat echipele se întorc la punctul de campare și după ce toată lumea este odihnită, plecăm înapoi spre Braşov. Toată această acţiune durează de la 9:30 până pe la orele 18:30.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.