Patrulaterul de fotbal de la Jandarmerie – Editia a II-a

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Am fost azi sa vad ce face Make in lipsa lui Chinezu si ce fac baietii din Echipa Bloggerilor in lipsa lui Toma Nicolau si a lui Adi Zabava. Ei bine, va spun eu ce se intampla: ies in evidenta Andrei Bicky in atac si Robert Trandafir in poarta 🙂

Ziua a inceput prost cu o infrangere usturatoare cu 4-0 in fata gazdelor, echipa Jandarmilor. In al doilea meci al zilei s-au intalnit echipa Artistilor cu echipa Jurnalistilor, scor final 2-0.

A urmat finala mica, intre echipa Bloggerilor si echipa Jurnalistilor. Aici s-a remarcat in poarta Robert care a scos nu mai putin de 6 goluri ca si facute si a mai avut noroc si cu o bara. Dupa un autogol al ziaristilor in urma unui corner in prima parte a meciului si un gol pe contraatac inscris de Andrei Bicky, in final echipa noastra s-a impus cu 2-0 si si-a adjudecat onorabil locul 3.

Finala mare, intre Jandarmi si Artisti s-a terminat 1-1 dupa timpul regulamentar si a fost castigata de Jandarmi dupa penaltiuri cu 3-2. Fie vorba intre noi, ma cam bucur, pentru ca tare antipatici mi-s astia din echipa Artistilor. Imi place cum joaca fotbal atat individual cat si ca echipa, dar se cearta mereu, injura tot timpul, urla pe teren si la cei de pe margine din echipa si stafful lor, nu se respecta intre ei, nu ii respecta pe antrenorii lor (macar pentru faptul ca sunt mai in varsta ca ei) si bag seama ca nici pe noi daca isi permit sa se comporte asa de fata cu noi.

Per total am petrecut o seara placuta si am facut o gramada de poze cu noua mea jucarie, un Canon G11. (Prima poza, cea cu mine si Dana am luat-o de aici: https://bit.ly/amDiwC)

Adaugă un comentariu

  • writeman

    eu tin sa remarc si perechea de fundasi centrali Goian (Make) si Ghionea (Lucian), care au facut… o figura frumoasa, in special in al doilea meci.

  • Victorie cu victorie creste entuziasmul, infrangere cu infrangere creste experienta!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.