Un RugbyTweetMeet de esență tare

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

Fix acum o săptămână se întâmpla un nou rugbytweetmeet cu ocazia ultimei zile a ediției 2010 a IRB Nations Cup. După 17-21 cu Namibia pe 11 iunie și 24-8 cu Argentina Jaguars pe 15 iunie, România a întâlnit în ultima zi a competiției Italia A pe care a învins-o după un meci dramatic cu 27-22 asigurându-și locul 2 pe podiumul competiției câștigate anul acesta de Namibia.

Pentru mai multe detalii despre această ediție a IRB Nations Cup vă invit să vizitați secțiunea dedicată de pe site-ul Dropgol.ro: https://dropgol.ro/irb-nations-cup/

Ca de obicei, Make a condus galeria din sectorul B (al bloggerilor) și, la fel ca la meciul cu Namibia, m-a avut pe mine ca secund la tobe. Am deranjat pensionarii care erau obișnuiți cu atmosfera de șah din ultimii ani de la rugby, dar am reușit cu tobele noastre și cu trompetele celorlalți bloggeri să împingem de la spate echipa României spre o victorie frumoasă, de moral, împotriva Italiei.

Tot pe Dropgol.ro puteți citi detalii tehnice despre meci și puteți urmări rezumatul partidei pentru a vă convinge de atmosfera pe care am creat-o: https://dropgol.ro/2010/06/21/irb-nations-cup-italia-a-romania-22-27/

UN TURNEU DE ESENȚĂ TARE

Pentru că așa îi stă bine unui turneu organizat ca la carte, IRB Nations Cup s-a terminat cu o petrecere oferită de Stejar cu ocazia relansării Stejar Strong, o bere cu 7% alcool.

Mi-a plăcut foarte mult petrecerea și felicit agenția Borțun-Olteanu pentru organizare.

Am avut ocazia să petrec câteva ore alături de stafful competiției și de jucătorii celor șase echipe participante: Romania, Italia A, Argentina Jaguars, Scotia A, Georgia și Namibia (câștigătoarea competiției). Puteți vedea în pozele de mai jos ce companie selectă și „de esență tare” am avut 🙂

De asemenea, vă anunț cu bucurie că am devenit membru Stejar Rugby Club cu acte în regulă – mai exact mândru posesor al unui card silver de membru al Stejar Rugby Club. O să revin curând cu detalii despre asta.

BLOGGERII TREC DE LA VORBE LA FAPTE

Petrecerea Stejar Strong ne-a dat ocazia să ne etalăm talentele de rugby mai întâi în zona de antrenamente pentru aruncări și ulterior într-un haotic dar teribil de amuzant „rugby tag”!

Vă las în compania imaginilor. Calitatea pozelor nu este cea cu care v-am obișnuit, dar am și o scuză: am folosit un aparat foto împrumutat și nu am apucat să mă joc destul cu el 🙂

Au mai scris despre această zi Adrian Ciubotaru, Cezar Vasile, Alexandru Tunaru (aici şi aici), Hoinaru, Sorin Grumazescu şi Toma Nicolau.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.