Sonisphere Festival (Ziua 1) – Manowar

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Ah, cât mă bucur că pot să scriu acest post! A fost SUPER! După dezamăgirea Aerosmith (voi povesti în alt articol) credeam că m-am defectat. Am auzit atâția oameni spunând că le-a plăcut concertul Aerosmith încât am crezut că sunt eu prea pretențios și nu are cum să îmi mai placă vreun concert în România.

Ei bine, nu e așa! Se poate organiza un concert fără să stai la cozi la intrare, fără să trebuiască să ai peste 1,90 m înălțime ca să vezi scena și mai ales, cu un sunet excepțional, pentru toți spectatorii, nu doar pentru cei care au plătit să stea lângă scenă.

Sonisphere Festival a început bine și Manowar m-a făcut să îmi doresc să îmi las plete din nou! 🙂

Mi-am petrecut majoritatea timpului cu Zdeto care părea că știe toate versurile 🙂

Pandutzu a aflat de prezența mea prin zonă în urma unui twitt pe care l-am dat de pe mobil și mi-a făcut o vizită 🙂

Una peste alta, Manowar Rullllllz! Sonisphere ne arată că se poate (încă nu pot să înțeleg de ce organizatorii Aerosmith au ales Zone Arena în ciuda Romexpo!!!) Atmosfera excelenta! Abia astept ziua 2 !!!

PS: Manowar a dedicat o piesă memoriei lui Ronnie James! A fost impresionant să auzi 20.000 de oameni strigând „Dio! Dio! Dio!” cu mâinile îndreptate spre cer!

Adaugă un comentariu

 • Hmmm… eu am fost incantata de Aerosmith si am ramas foarte dezamagita de Manowar. De cozi si imbulzeala la intrare am avut parte la ambele. Sunetul mi s-a parut mult mai bun la Aerosmith, suficient de tare pentru mine (e drept ca eu am stat chiar la gard si foarte aproape de una din boxele mari) si clar. La Manowar s-a auzit mai prost si prea tare. Si aici am stat tot la gard.

  • la Aerosmith eu am avut in zona A (deci nu la Golden). unde am stat prima oara se auzea cat de cat bine dar nu vedeam nimic (cel putin Dana, sotia mea nu vedea chiar nimic). a trebuit sa ne departam sa stam chiar la gardul despartitor de zona B, undeva in lateral. de acolo vedeam scena, dar prea departe de feelingul concertului, iar acolo sunetul era execrabil (prin asta inteleg incet, fără vână). la aceeasi distanta, de exemplu, la Metallica se auzea perfect!
   Dar, in fine, fiecare cu parerea lui. Ma bucur ca sunt oameni care s-au bucurat de Aerosmith. Mie imi plac foarte mult, sunt printre trupele preferate, dar nu m-am putut bucura de concert din motivele enumerate mai sus.

 • Iulyan

  in ce zona ai avut bilet / abonament?
  Tare mult ma tenteaza sa vin si eu maine la Rammstein, doar ca am o problema. A 2-a zi dimineata ar trebui sa fiu prezent la bac :))

  • Vlad Dulea

   Cred ca se cheama Normal Circle. Se vede foarte-foarte bine și se aude excelent!

 • Zdeto

  LOL, Zdeto ştia destul de multe versuri, nu doar părea că ştie… Zdeto a avut în copilărie discuri de vinyl cu Manowar şi le-a ascultat la pickup până le-a tocit :))

  PS. Am disperat încercând să mă loghez aici, nici prin twitter, nici prin facebook n-a mers, într-un târziu am reuşit prin Y!… poate vrei să verifici dacă-ţi merge jucăria cum trebe…

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.