Cred ca la Sibiu am auzit prima oară de invitația de a face un tweetmeet la Buzău. Nu vreau să vă spun de câte ori ne-am propus să mergem până am și reușit. Am ținut să găsim neapărat o zi în care să putem merge toți. Se pare că oricât am încercat n-am reușit pentru că amicul Nicu și-a făcut de cap (cu un scop întemeiat ce-i drept) prin Deltă (unde altundeva?!).

Cu toate că Iulyan, inițiatorul și organizatorul acestei ediții spune că îi pare rău că au fost mai mulți din București decât din Buzău, eu nu pot decât să mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc mai bine pe @PaunEugen, @sabinacornovac si @cutzitaru și @LumeaMare dar mai ales pe @alex_farca (pentru că – vă spun un secret, în exclusivitate: Alex nu numai că face niște poze excepționale, dar mai și cântă!)

Cu permisiunea lui Iulyan am să dau copy și paste aici la lista participanților: @Iulyan, @zapakitul, @mihaibaboi, @georgejipa, @lauraaalol, @PaunEugen,@chinezu, @make2000, @VladDulea, @stmurgeanu, @claudiuciobanu, @remy86 si prietena, @sabinacornovac si @cutzitaru, @LumeaMare si @alex_farca .

[nggallery id=7]

Au mai scris despre eveniment:

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 8 comentarii la acest articol.

Views 5

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!