Buzau Tweet Meet

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Cred ca la Sibiu am auzit prima oară de invitația de a face un tweetmeet la Buzău. Nu vreau să vă spun de câte ori ne-am propus să mergem până am și reușit. Am ținut să găsim neapărat o zi în care să putem merge toți. Se pare că oricât am încercat n-am reușit pentru că amicul Nicu și-a făcut de cap (cu un scop întemeiat ce-i drept) prin Deltă (unde altundeva?!).

Cu toate că Iulyan, inițiatorul și organizatorul acestei ediții spune că îi pare rău că au fost mai mulți din București decât din Buzău, eu nu pot decât să mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc mai bine pe @PaunEugen, @sabinacornovac si @cutzitaru și @LumeaMare dar mai ales pe @alex_farca (pentru că – vă spun un secret, în exclusivitate: Alex nu numai că face niște poze excepționale, dar mai și cântă!)

Cu permisiunea lui Iulyan am să dau copy și paste aici la lista participanților: @Iulyan, @zapakitul, @mihaibaboi, @georgejipa, @lauraaalol, @PaunEugen,@chinezu, @make2000, @VladDulea, @stmurgeanu, @claudiuciobanu, @remy86 si prietena, @sabinacornovac si @cutzitaru, @LumeaMare si @alex_farca .

Au mai scris despre eveniment:

Adaugă un comentariu

  • Nu ai mai facut rost si de alte poze?

  • globber

    ce de distractie pe voi 😀 ….

    la urmatorul meet promit ca apar si eu 😛 ca sa aflu mai multe despre blogging si despre cei din online

  • Hehe… se pare ca v-ati distrat pe cinste. 🙂

  • Multumesc pentru aprecieri, mai corect este ca am cantat. E adevarat ca ma imbie din ce in ce mai mult re-intoarcerea in SOUND, cu siguranta vom mai vorbi. Cat despre poze, sper ca ti-au placut :).

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.