Mai dăm o dată cu zarul :)

Timp de citire: 3 minute

Vlad Dulea

UPDATE: Am stabilit că mergem DUMINICĂ, deci ne vedem duminică 16 mai ora 9:30 in fata stadionului Ghencea!

Nici nu vă puteți imagina bucuria din sufletul meu când am văzut duminică dimineața 15 bicicliști adunați la Unirii pentru Let’s Bike It, ignorând ploaia care deja începuse de câteva ore și avertismentele de neoprit ale tuturor site-urilor de meteo.

Ei bine, chiar dacă o plimbare prin ploaie cu bicla nu e chiar aşa de speriat, cartarea gunoaielor în zona pe care o alesesem era clar imposibilă. Prin urmare am fost nevoiţi să amânăm ieşirea pentru weekendul următor.

Ştim deja că weekendul următor sunt două evenimente care i-ar putea opri pe câţiva doritori să participe:

  • sâmbătă 15 mai de la ora 16 este Skirt Bike, un eveniment foarte frumos (la propriu) pus la cale de velobelle
  • duminică 16 mai este concertul AC/DC

Deci oricum am da-o nu o să reuşim să mulţumim pe toată lumea.

Ceea ce însă am învâţat weekendul trecut este că nu ţine atât de mult de noi cât ţine de vremea de afară. Întrucât site-urile de meteo nu sunt foarte decise în ce zi e soare şi în ce zi e furtună am hotărât deocamdată doar să anunţăm intenţia de a organiza ieşire spre râul Argeş în acest weekend, urmând ca în cursul zilei de joi, când sperăm ca prognoza meteo pentru weekend să fie mai precisă, să anunţăm exact dacă evenimentul se va întâmpla sâmbătă sau duminică.

Un alt aspect important este faptul că Let’s Bike It este un eveniment în care combinăm mersul pe bicicletă cu proiectul Let’s Do It, Romania, aflat în această perioadă în faza de cartare.

Cartarea presupune plimbarea printr-o anumită zonă dinainte stabilită, identificarea mormanelor de gunoaie şi însemnarea poziţiei acestora pe o fişă de morman.

Pentru însemnarea poziţiei este nevoie de un aparat GPS. Întrucât pentru sâmabata trecută din cei 90 de biciclişti care îşi anunţaseră intenţia de a participa, doar vreo 5 aveau aparate GPS am realizat că nu vom putea alcătui prea multe echipe pentru acoperirea zonelor.

Echipele vor fi formate, evident, în jurul posesorilor de aparate GPS. E inutil să mai spunem că 4-5 bicilişti sunt mai mult decât suficienţi într-o echipă.

Aşadar încercăm ca începând cu această ediţie:

  • să limităm numărul de partipanţi la 60 (în ordinea înscrierii aici)
  • să acordăm prioritate posesorilor de aparate GPS

Sper să găsim la voi atât înţelegerea cât şi sprijinul necesar pentru a duce la bun sfârşit ceea ce am început.

De asemenea, vreau să amintesc celor care susţin proiectul Let’s Do It, Romania, dar care nu au biciclete, faptul că avem nevoie de cel puţin un voluntar care să poată ajunge la punctul de campare cu maşina proprie. Dacă sunt doritori lăsaţi-mi un mesaj şi vă voi da mai multe detalii.

Sâmbăta trecută (pe o vreme excelentă, btw) am dat o fugă cu Dana și Geo Atreides până în zona de campare și iată ce poze au ieșit:

Sper ca aceste poze să vă stârnească cheful de a veni alături de noi în acest weekend.

Mai multe detalii despre traseu și eveniment găsiți aici: https://www.letsbikeit.ro/bucuresti/lets-bike-it-editia-1-reloaded.html

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.