A venit vremea pentru prima cartare pe biciclete

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Am avut pe 18 aprilie o ediţie pilot care ne-a demonstrat cât de mişto poate să fie combinaţia dintre proiectul Let’s Do It, Romania și bicicliști.

Acum a venit vremea să trecem la lucruri serioase 🙂 Mai exact să trecem la cartarea efectivă! Dar fără să pierdem din vedere distracția.

Împreună cu Geo Atreides și echipa de la Let’s Do It, Romania am gândit o duminică pe biciclete plăcută dar mai ales utilă.

Pe 9 mai, la ora 9:30 ne întâlnim în Parcul Unirii, la ONGfest, la cortul Let’s do it, Romania!

Plecăm spre punctul de campare unde sperăm să ajungem cam în două ore ajungem (poate chiar mai repede).

Acolo ne odihnim, mâncăm, ni se face instructajul necesar pentru cartare, se dau hărţi, şi pe la ora 13:00 ne despărţim în echipe şi începem să cartăm.

Pe la 15:00 (sau înainte, după puteri), terminăm de cartat, ne mai odihnim, şi pe la 17:00 plecăm spre Bucureşti, unde probabil vom ajunge pe la ora 19:00.

View Let’s bike it, Romania! 02 in a larger map

Traseul este in general usor. E asfaltat în mare parte şi nu trece prin zona deluroasă. Sunt păduri, e si râul Argeş; de asemenea sunt mai puţine sate decât în alte părţi ale judeţului.

Totul a fost gândit să fie plăcut şi accesibil pentru toate categoriile de biciclişti.

Totuși, datorită timpului total și al numărului de kilometri parcurși, îți recomandăm să vii cu nişte suc de acasă, nişte dulciuri, nişte mâncărică 🙂 și ce mai crezi tu de cuviință. Pe durata cartării, extra-bagajele pot rămâne sub supraveghere la locul de campare.

Oricine doreste poate participa. Nu trebuie sa fii biciclist profesionist. Important este sa iti doresti sa petreci o zi alaturi de noi.

Daca dorești să vii ne-ar ajuta să știm acest lucru, prin urmare te rugăm să confirmi prezența pe event-ul de pe facebook .

PS: Avem si site https://www.letsbikeit.ro 🙂

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.