Intalnirea cu bloggerii craioveni a inceput destul de formal dar s-a relaxat curand lasand locul unei atmosfere mai degraba joviale.

Atmosfera s-a incins cand am lansat online cele doua comparatii. Prima dintre ele referitoare la asemanarea dintre Dan @Spuse si personajul Karel Majer din serialul copilariei noastre „Arabela”

A doua asemanare am observat-o intre Mihai Totoianu si Arhi. Fara sa il cunoasc personal pe cel din urma, ci doar din pozele de pe net, am inceput dialogul cu Mihai intrebandu-l in primul rand daca nu cumva e Arhi :)

Gaşca de bloggeri din Craiova ne-a purtat un pic pe mealagurile Craiovene şi – pentru că aşa se cade – am făcut o poză de grup în faţa Prefecturii.

Spre final am observat cu toţii că există o singură direcţie şi aceasta nu poate duce decât spre o Românie Muncitoare :)

Întâlnirea a fost organizată de Dana Ilie şi Anda Sosea de la Craiova.ro la iniţiativa lui Licuriciul Orb. Întâlnirea a consemnat şi o premieră absolută, o idee genială a lui Chinezu şi anume primul articol colectiv scris acolo, la faţa locului, în timpul întâlnirii.

Ed a promis că se reapucă de blogul foto, lui Gabi cred ca i-am miscat o coarda sensibila cand i-am vorbit de biciclete, iar Alex Dima ne-a bucurat cu prezenţa lui venind tocmai din Harghita.

Întoarcerea la București nu este surprinsă în fotografii, dar colegii de hăhăială din twitmobil au scris și ei câte ceva despre acest tweet meet: Stefan Murgeanu (zis si Sfântul) – Cum fu la Craiova, bardul Make – Cum sa-ti faci prieteni noi prin munca, Clau – Mister, atmosfera destinsa si tinerete, si Nicu (Info-Delta) – Excelent, minunat!
Vă las mai departe în compania mult aşteptatei galerii foto :) La sugestia lui Cristi de la Empty.ro pe fundalul galeriei foto vă veţi delecta cu Oasis – Wonderwall…

Click aici pentru galeria foto

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 13 comentarii la acest articol.

Views 8

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
325 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!