Dream Team pe sens unic spre România Muncitoare

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Intalnirea cu bloggerii craioveni a inceput destul de formal dar s-a relaxat curand lasand locul unei atmosfere mai degraba joviale.

Atmosfera s-a incins cand am lansat online cele doua comparatii. Prima dintre ele referitoare la asemanarea dintre Dan @Spuse si personajul Karel Majer din serialul copilariei noastre „Arabela”

A doua asemanare am observat-o intre Mihai Totoianu si Arhi. Fara sa il cunoasc personal pe cel din urma, ci doar din pozele de pe net, am inceput dialogul cu Mihai intrebandu-l in primul rand daca nu cumva e Arhi 🙂

Gaşca de bloggeri din Craiova ne-a purtat un pic pe mealagurile Craiovene şi – pentru că aşa se cade – am făcut o poză de grup în faţa Prefecturii.

Spre final am observat cu toţii că există o singură direcţie şi aceasta nu poate duce decât spre o Românie Muncitoare 🙂

Întâlnirea a fost organizată de Dana Ilie şi Anda Sosea de la Craiova.ro la iniţiativa lui Licuriciul Orb. Întâlnirea a consemnat şi o premieră absolută, o idee genială a lui Chinezu şi anume primul articol colectiv scris acolo, la faţa locului, în timpul întâlnirii.

Ed a promis că se reapucă de blogul foto, lui Gabi cred ca i-am miscat o coarda sensibila cand i-am vorbit de biciclete, iar Alex Dima ne-a bucurat cu prezenţa lui venind tocmai din Harghita.

Întoarcerea la București nu este surprinsă în fotografii, dar colegii de hăhăială din twitmobil au scris și ei câte ceva despre acest tweet meet: Stefan Murgeanu (zis si Sfântul) – Cum fu la Craiova, bardul Make – Cum sa-ti faci prieteni noi prin munca, Clau – Mister, atmosfera destinsa si tinerete, si Nicu (Info-Delta) – Excelent, minunat!
Vă las mai departe în compania mult aşteptatei galerii foto 🙂 La sugestia lui Cristi de la Empty.ro pe fundalul galeriei foto vă veţi delecta cu Oasis – Wonderwall…

Adaugă un comentariu

 • cristi

  De curiozitate am vazut si celelalte galerii (tweet-meet-uri) si m-au impresionat. Cred ca la Sibiu a fost o medie de varsta foarte ridica peste 23 de ani, toti par asa maturi 🙂

 • cristi

  acela care va rade, va trai mai mult !

 • A.Faith

  și am o super veste pentru tine 😀 azi am găsit două persoane care s-au arătat foarte interesate de un biciclit prin Craiova în viitorul apropiat. și pentru că-mi place să visez, imediat mi-a zburat gândul la un bike-trip prin zonele de nord ale Olteniei, care-s din cale afară de frumoasă și de puțin promovate! ținem legătura pe mail.

  • Vlad Dulea

   nici nu poti sa iti dai seama cat ma bucur sa aud asta. m-a durut sa vad (mai exact sa nu prea vad) biciclisti in Craiova…

 • cristi

  i`m not a robot anymore 🙂 yee !

 • Alex Dima

  Multumesc pentru numire. A fost o mare placere sa va cunosc si regret ca nu am avut mai mult timp pentru a sta de vorba cu toti.

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.