Make, conducătorul de galerie desemnat :), pentru că urma să plece din țară exact în ziua meciului, m-a lăsat pe mine înlocuitor în această „funcţie” grea, dar onorabilă. Și cum un singur om nu poate să suplinească însufleţirea lui Make, a fost nevoie de o echipă întreagă pentru asta. Dar ce echipă! : CezarV, Pandutzu şi subsemnatul :) plus o galerie în mare formă în spatele nostru!!!

Înarmaţi cu surle, trâmbiţe, steaguri, tricouri galbene, chiar şi pelerine de ploaie galbene (pentru care mulţumim SmartGifts.ro) ne-am pus pe făcut atmosferă pe stadionul Arcul de Triumf. România – Spania s-a terminat 48-3 şi România a căştigat Cupa Europeană a Naţiunilor şi s-a relansat în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din Noua Zeelandă de anul viitor, urmând acum 5 meciuri de calificare.

#rugbytweetmeet 27 martie 2010

Au mai scris despre această zi minunată: George Hari, Aurelian Galice, Anca Bundaru, Valentina Capătă pe Dropgol.ro şi pe blog.mysport.ro/rugby_updateElena Cîrîc, Sorin Rusi, Bogdan Antohe, Poze pe Dropgol.ro, Chinezu, Sport Local, Prosport, Andra Zaharia, Click.ro, Montaj video (George Hari), Mihail Berejan (poze misto cu comentarii faine), Poze misto de la Badita Florin, Poze super-faine de la Anca Bundaru, Mihai Pintilie pe Dropgol.ro, Adi, Dan Istratie, Claudia Tocilă, Poze Fata din Port

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 15 comentarii la acest articol.

Views 3

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!