FC Rugby învinge la #FotbalTweetMeet

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Pandutzu şi CezarV au avut o idee excepţională şi au transformat-o fabulos în realitate prin organizarea #FotbalTweetMeet. La prima ediţie am lipsit, dar băieţii s-au ţinut onorabil de cuvânt şi au ţinut cont de înscrierea mea timpurie pentru a doua ediţie. Norocul meu nu s-a terminat la simpla prezenţă acolo ci a continuat cu tragerea la sorţi a echipelor. Pentru cei care mă urmăresc este inutil să mai explic de ce botezarea echipei în FC Rugby de către căpitanul Lucian Marin a venit absolut natural.

Pandutzu şi CezarV au avut o idee excepţională şi au transformat-o fabulos în realitate prin organizarea #FotbalTweetMeet. La prima ediţie am lipsit, dar băieţii s-au ţinut onorabil de cuvânt şi au ţinut cont de înscrierea mea timpurie pentru a doua ediţie. Norocul meu nu s-a terminat la simpla prezenţă acolo ci a continuat cu tragerea la sorţi a echipelor. Pentru cei care mă urmăresc este inutil să mai explic de ce botezarea echipei cu numele „FC Rugby” de către căpitanul Lucian Marin a venit aproape natural.

Aceasta este FC Rugby, echipa câștigătoare la #FotbalTweetMeet 2, sus, de la stânga: Mihai Pintilie, Marius Matache, Lucian Marin, și jos, de la stânga: Bogdan Marin ( fratele :), Alex Tunaru (zis și "Tunaru" LOL!! 🙂 şi eu (extrem de norocos să pic la tragerea la sorţi într-o asemenea companie selectă)

Fază din timpul unui meci. FC Rugby în tricouri portocalii.

Goooool, FC Rugby!!! (parafrazându-l pe Make) Se știe, atacul vinde biletele...

... dar apărarea câștigă meciul! 🙂

Suporterița mea numărul 1!

Încă mă mai simt așa, și acum, la mai bine de 24 de ore de la #FotbalTweetMeet! Mulțumesc băieți!

Inevitabila sesiune de autografe cu campionii zilei !!! :)))

Campionii zilei!!!!

Mulțumesc pentru poze: Simona Stănescu, Diana Stoleru, Nicoleta Gavrilă, Mihai Pintilie

Au mai scris despre #FotbalTweetMeet 2: Chinezu, Diana Stoleru, Anne Marie, Hoinaru aici și aici (de citit ambele posturi, am râs cu lacrimi), Adi Zăbavă, Claudia, AstaMicu, Alex Negrea, Claudiu Ciobanu, Marius Matache

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.