Cum a fost la Sibiu #hmeet

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Nici nu vă dați seama cât de mult îți incarcă bateriile o colecție de zâmbete și oameni faini. Uitând-mă peste poze constat cu plăcere că la #hmeet am avut din plin aceste lucruri. După #hmeet a urmat un #rugbytweetmeet "în deplasare": am ocupat clubul Supporter pentru a urmări meciul de rugby dintre Portugalia şi România (Scor: 9-20)

Nici nu vă dați seama cât de mult îți incarcă bateriile o colecție de zâmbete și oameni faini.

Uitând-mă peste poze constat cu plăcere că la #hmeet am avut din plin aceste lucruri.

Get Followers la #hmeet: o colecție de zâmbete și oameni faini

Cam asta am cules eu în cele 2-3 minute pe care le-am avut la dispoziție cu fiecare în mini-jocul intitulat de organizatori „Get Followers” un joc inspirat din americanul „speed-dating”.

Nu știu cu câți followeri m-am ales, dar în mod sigur m-am ales cu o doză zdravănă de optimism și bună dispoziție.

A urmat supriza pe care le-am pregătit-o tovarășilor de Twitmobil cu ajutorul Cosminei și al lui Alex de la SmartGifts.ro:

Tricouri personalizate cu o caricatură excepțională a DreamTeam-ului

După #hmeet a urmat un #rugbytweetmeet „în deplasare”: am ocupat clubul Supporter pentru a urmări meciul de rugby dintre Portugalia şi România.

Aici am dat și berea promisă Cristinei Dinulescu (aviz Ovi Sîrb și Robert Antonescu: vedeți că mă țin de cuvânt, da?)

Cristina este cea care a spus că Twitmobilul este: “mârţoaga îndesată cu jar să treacă multi-prâslea ciripitori peste munţi şi cratere până la #hmeet (și e dotată și cu anti-Spân)” :))))

Meciul cu Portugalia s-a terminat cum nu se poate mai bine, băieții noștri învingând cu 20-9. Puteți vedea mai jos (la o calitate slabă din cauză ca am filmat cu telefonul pentru live-streaming pe Qik) atmosfera din barul Supporter în ultimele minute ale meciului.

A fost o sâmbătă minunată și nu-mi rămâne decât să spun şi eu, la unison cu Chinezu şi băieţii din Dream Team: Sibiu, mulţumesc! Mulțumim organizatorilor Alex, Cosmina (SmartGifts.ro), Ciprian (Spixii.ro), și gazdelor noastre Atrium Cafe.

Au mai scris despre #hmeet: Andra Mureșanu, lordMiTnIck (poze),  Mugur Frunzetti, Moga Marius, Make (pe Forever Folk) si pe MariusMatache.ro, Nicu (pe Info-Delta.ro), daninho.dj, Ella Maria, Cristina_TM, Nebuloasa, Lorand R. Minyo, Claudiu Ciobanu

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.