Vă spuneam că nu am ajuns la prima întâlnire de la Povești din Lumea Mare.

Auzisem despre ediția I numai lucruri frumoase. De altfel, atunci am aflat și de cartea Camino scrisă de Veronica Drăgoi, pe care între timp, Dana, soția mea a terminat-o, – eu o savurez în continuare, încet, în ritmul meu :) ajungând acum undeva pe la jumătatea cărții.

Camino nu este neaparăt o poveste despre un drum inițiatic, așa cum se spune. Puteți să o luați așa dacă vreți, dar eu cred că, atât în Camino, cât și în celelalte povești din Lumea Mare este vorba în primul rând despre plăcerea de a trăi din plin și sincer experiențele unei călătorii, indiferent dacă aceasta este pe Camino, pe Kilimanjaro, în Mongolia sau în „banala” Viena.

Da, am învățat că la Povești din Lumea Mare este vorba în primul rând despre sinceritate. Oamenii trăiesc, vorbesc despre asta și se ascultă unul pe altul cu sinceritate.

I-am ascultat, câteodata cu gura căscată, dar constant cu plăcere și interes cum au povestit Adriana Baltatu despre Kilimanjaro, Raluca Popescu despre Viena si Mihai Barbu despre călătoria în Mongolia pe motocicletă.

I-am cunoscut pe Robert, Adriana Pelin si i-am revăzut cu drag, Roxana si Alex Farca, pe Chinezu si pe doamna lui, Adina, pe Iyli si pe Corina Georgescu.

Click aici pentru poze

Au mai scris despre Povesti din Lumea Mare II (to be updated):

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 10 comentarii la acest articol.

Views 10

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!