Un show extraordinar Dan Helciug & Cristina Haios (Impact) – Tribute to Freddie Mercury in Hard Rock Cafe

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

In data de 26 noiembrie, sase trupe si interpreti (printre care Julie, Trooper, Cristina, Spitalul de urgenta, Cortez) i-au adus un omagiu lui Freddie Mercury. Tribute to Remember: Freddie Mercury – Friends Will Be Friends este modul prin care plecarea sa a fost comemorata. Banii stransi din vanzarea biletelor au fost donati, prin fundatia Romanian Angel Appeal, pentru cinci tineri seropozitivi, tinand cont astfel de dorinta lui Freddie, aceea de a lupta sa combatem boala care l-a doborat.

Şase interpreti, şase plecăciuni în faţa lui Freddie Mercury şi o plecăciune din partea mea pentru o extraordinară Cristina Haios (Impact): „Cand trebuie sa vorbesc despre pasiunea mea pentru muzica Queen si flamboiantul Freddie, raman de obicei fara cuvinte… E greu sa exprim, in limitele vocabularului, ceva care s-a construit in ani si ani si deja face parte din structura mea. Iubesc cu tot sufletul meu muzica Queen si unul din visele mele nemarturisite a fost sa-l pot omagia pe Freddie Mercury in mod public. Cel mai greu mi-e sa aleg doar cateva piese, caci toate imi sunt dragi si le redescopar mereu cu aceeasi pasiune. Profesorul Mercury m-a invatat sa cant pana la epuizare. Asa am de gand sa-l omagiez. Fara cuvinte. Doar sunete”

Adaugă un comentariu

  • Mihaela

    Suna fffffffff bine, o extraordinara CRISTINA HAIOS care a incantat lumea , pe multi ia lasat muti de uimire, pe mine nu, de ce? pentruca eu stiu cum canta CRISTINA, bravo CRISTINA, esti extraordinara

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.