via @clickio – Biciclisti din tot online-ul, hai sa castigam Ziua Miscarii!

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

via @clickio

Campania putindinfiecare.ro va continua cu Ziua Miscarii (daca vreti sa aflati mai multe despre campanie, cititi si Sa ajutam online-ul si offline-ul sa-si echilibreze stilul de viata)

In prima duminică din octombrie, adica duminica asta, între orele 10:00 – 18:00, Bulevardul Aviatorilor va fi inchis (breteaua de circulaţie dinspre Parcul Herastrău) si vor fi puse la dispozitia celor care vor sa participe 14 sporturi, discutii cu nutritionisti, si un centru de hidratare.

Ce vreau de la voi? Sa popularizam Ziua Miscarii. Pentru asta, organizatorii au facut trei echipe:

* fotbalistii, condusi de Cristi Manafu
* tonicii, condusi de Alex Mihaileanu
* si BICICLISTII, echipa condusa de subsemnatul, cu voia voastra, biciclist-sef.

Cum puteti sa va implicati?

Inscrieti-va in echipa BICICLISTII si apoi vorbiti despre asta: scrieti si afisati bannerul pe blog, tineti-va prietenii la curent despre actiunea asta pe twitter, facebook, messenger etc, si sa facem in asa fel incat sa strangem cat mai multi biciclisti duminica la Ziua Miscarii.

PS: Avantajul nostru, al biciclistilor, e ca putem veni, macar unii din noi si calare pe dovada, iar daca ne strangem multi ne putem regiza chiar un mars triumfal:)

Premiul, in cazul in care strangem mai multi biciclisti decat strange Cristi fotbalisti si Alex tonici, e o bicicleta.

Care va merge, in cazul in care castigam, la biciclistul care aduce cei mai multi participanti. Asadar, sa punem rotile in miscare!

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.