Colibița. Foto © Alexandru Grecu

20 de fotografii superbe din timpul turului Ciuc Radler România Activă

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Cei patru tineri care au făcut luna trecută peste 2500km pe bicicletă, desenând cu GPS-ul o uriașă lămâie pe harta României, au postat pe conturile lor de socializare o serie de fotografii superbe realizate de-a lungul turului care a durat aproape o lună. Iată mai jos o selecție a celor mai interesante dintre acestea.

Traseul a atins atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care le-a testat anduranța, cum sunt trecerile pe drumuri forestiere, albii de râu, văi izolate sau prin zone montane precum Bicaz, Vatra Dornei, Ceahlău, Munții Apuseni, Munții Banatului, Făgăraș.

Numele celor patru sunt Alexandru Grecu, Cristian Soare, Irina Ifrim și Ruxandra Bunea. Ei sunt cicliștii care au răspuns afirmativ provocării lansate de Ciuc Premium, și anume de a parcurge pe biciclete un traseu în urmă căruia să deseneze, cu GPS-ul pe hartă, o lămâie, simbolul brandului Ciuc® Natur Radler, primul Radler românesc, inspirat din reţeta germană recreată pentru piața românească: 63% limonadă şi 37% bere.

Inițiativa s-a numit Ciuc Radler România Activă și a putut fi urmărită online pe site-ul www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Peste 1.000 de susținători ai inițiativei au fost alături de cicliști, au pedalat cu ei pe diferite porțiuni de traseu și le-au transmis mesaje de încurajare prin intermediul platformei și a paginii oficiale de Facebook Ciuc Premium: www.facebook.com/CiucPremium, în format text, foto sau video.

Așa arată harta traseului parcurs pe biciclete:

harta-lamaie-gps-romania

iar aceștia sunt cei patru protagoniști, într-o poză realizată după sosirea la București din 15 august, la finalul celor 29 de zile în care au parcurs distanța record de 2500km:

De la stânga la dreapta: Cristian Soare, Irina Ifrim, Ruxandra Bunea, Alexandru Grecu

De la stânga la dreapta: Cristian Soare, Irina Ifrim, Ruxandra Bunea, Alexandru Grecu – eroii celor 2500 de km parcurși în totalitate pe bicicletă în 29 de zile.

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.