Habar nu am! :) Exact aceeași întrebare mi-am pus-o și eu!

Tot ce știu este că zilele trecute m-au sunat Chinezu și Bogdan Antohe să îmi propună să particip ca biciclist în cadrul echipei bloggerilor la Triathlon Challenge Mamaia 2010

Răspunsul meu a fost cam așa: „Aş vrea, cum să nu? Dar voi știți că eu nu sunt profesionist…” Nici n-am apucat să termin fraza că m-a lămurit Chinezu: „Nu contează, important e să ne distrăm, să ne simţim bine”.

Apoi mi-au explicat cum că echipa de ștafetă a bloggerilor va fi alcătuită dintr-un biciclist, un înotător și un alergător. Întrucât organizarea într-un timp așa de scurt a unui concurs de biciclete era cel puțin dificilă dacă nu aproape imposibilă, au decis să numească biciclistul din echipă, urmând ca ceilalți doi coechiperi să se stabilească din rândul bloggerilor pe baza unui mic concurs. Se pare că amândoi s-au gândit la mine, ceea ce mă face să ma simt extrem de emoționat și onorat și le mulțumesc din suflet pentru asta.

Cum spuneam, în echipă mai este nevoie de un alergător și de un înotător. Dacă vrei să faci parte din echipa bloggerilor intră pe blogul lui Chinezu unde găsești mai multe informații: http://chinezu.eu/2010/08/29/echipa-bloggerilor-cauta-inotator-si-alergator-pentru-competitie/

Ok, mi-am zis… acum voi merge acolo și voi reprezenta bloggerii bicicliști. Și atunci mi-a venit următoarea idee: ce ar fi dacă aș participa la concurs îmbrăcat cu un tricou pe care să scriu toate adresele de bloguri care scriu despre ciclism (probabil știți că există o listă consistentă de astfel de site-uri pe platforma pe care am lansat-o de mai bine de un an, http://bloguri.biciclete.net care adună toate aceste bloguri sub o singură umbrelă)

Dar apoi m-am gândit că nu îi reprezint acolo doar pe cei care scriu despre biciclete ci, de fapt, îi reprezint pe toți cei care scriu în general și care susțin astfel de inițiative! Așa că am luat următoarea hotărâre:

Voi face un tricou pe care voi trece
toate numele și adresele de bloguri
care ne susțin echipa!

Așadar, dacă îți place ideea și vrei ca numele și adresa blogului tău să apară pe tricoul personalizat pe care îl voi purta la concurs, te rog să îmi trimiți un email la adresa vlad . dulea [at] gmail .com care să conţină: Numele blogului, Adresa URL a blogului și, dacă dorești, un logo al blogului.

În schimb nu ai niciun fel de obligație. Dacă vrei și îți face plăcere să scrii despre noi și inițiativa noastră pe blogul tău, cu atât mai bine! Îți mulțumesc de pe acum. Dar cel mai important este că vrei să fii alături de noi! Și tot ce trebuie să faci este să ma anunți de acest lucru!

Atenție! Cel târziu până pe 6 septembrie ca să am timp să fac tricoul personalizat.

Până acum ne susţin:

După ce am făcut tricoul am observat că mai erau niște site-uri care au scris despre noi. Mulțumesc:

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 50 de comentarii la acest articol.

Views 0

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
292 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!