Pan: Aventuri în Țara de Nicăieri, pe ecrane din 9 octombrie 2015

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Filmul care prezintă povestea lui Peter Pan înainte de a ajunge personajul din Țara de Nicăieri, ajunge pe ecranele din România vinerea viitoare, pe 9 octombrie 2015.

Hugh Jackman dă viață personajului Barbă Neagră, piratul care încearcă să pună stăpânire pe Țara de Nicăieri cu mult înaintea Căpitanului Hook, personaj care apare și el, de data aceasta într-un rol pozitiv (un fel de Anakin Skywalker care urmează să devină, la un moment dat, Darth Vader).

De altfel, Hook este, probabil, cel mai neconturat și confuz personaj din toată povestea asta. Garrett Hedlund îl joacă pe Hook ca un fel de Jack Sparrow cu toate că regizorul Joe Wright a ales să îl îmbrace precum Indiana Jones.

Eu nu sunt prea mulțumit nici de ingenuitatea personajului Peter, copilul care urmează să devină Peter Pan. M-am obișnuit, probabil, din copilărie, cu un Peter Pan mai obraznic și mai pus pe șotii.

Una peste alta, filmul readuce în atenția publicului legenda lui Peter Pan, ceea ce este un lucru bun, însă fără a face referire la ”băiatul care a refuzat să crească”. Bănuiesc că producția Warner Bros va avea și o continuare, motiv pentru care merită să vedeți această, să-i spunem, primă parte în care aflăm cum a ajuns copilul Peter să devină Peter Pan din Țara de Nicăieri.

Filmul este distribuit în România de Freeman Entertainment și va putea fi vizionat în cinematografe începând cu 9 octombrie 2015.

PS: Fotoliile de la sala VIP de la Cinemacity AFI Cotroceni sunt foarte-foarte șmechere 🙂 Recomand!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.