Ultimele zile de înscrieri la cursul de Videoblogging de la #ScoalaFlanco

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Vă anunțam în urmă cu mai bine de o lună de cursurile gratuite de la #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0.

Au fost deja cursurile de fotografie, travel, blogging și branding susținute de colegii mei din Kooperativa 2.0: Dragoș Asaftei, Cezar Dumitru, Cristian Florea, respectiv Cristian China-Birta.

A mai rămas, vineri 9 octombrie 2015, de la ora 10:30 până la 14:30, cursul de videoblogging, cursul în care vă voi vorbi, printre altele, despre:

  • Ce înseamnă și de ce ar trebui să ai un videoblog
  • Cum îți poți face un videoblog
  • Tipuri de videoblog
  • Echipamente necesare și recomandate
  • Instrumente de editare și montaj video
  • Sfaturi tehnice pentru creșterea comunității

Azi am participat la workshopul de videoblogging de la Webstock la care Anne-Marie, Zmenta și Unguru’ Bulan au spus foarte multe lucruri interesante și utile despre videoblogging, despre care vom vorbi și noi vinerea viitoare la #ScoalaFlanco.

Dacă ai fost azi la workshop-ul de videoblogging de la Webstock e bine să știi că vinerea viitoare vom reveni asupra unor aspecte abordate azi și, în plus, vom aborda mai în detaliu detaliile tehnice ale echipamentelor folosite pentru videoblogging și ale instrumentelor de editare și montaj video (cu exemple practice).

Așadar, dacă nu ai apucat încă să te înscrii la cursul meu, va trebui să o faci până, cel mai târziu, duminică 4 octombrie 2015, completând formularul de mai jos.

Luni voi anunța prin email persoanele care au fost selectate pentru participare. Va trebui atunci să reconfirmați disponibilitatea de participare la curs. Sunt persoane care s-au înscris acum o lună și este necesar să fim siguri că puteți veni, mai ales că locurile sunt limitate.

Nu uitați că sloganul Flanco este „Mereu peste așteptări” 😉 Prin urmare, la fața locului vom avea și premii pentru participanți. Dacă ați mai fost la celelalte cursuri de la #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0 știți deja despre ce e vorba, dacă nu, vă aștept vineri cu informații utile, lucruri faine și multe suprize 🙂

Scoala_Flanco_Vlad_Dulea

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.