Provocarea sună cam așa: Povestește în câteva cuvinte în ce împrejurare trăsnită ai avut poftă de ștrudelul Morărița, încarcă fotografia sau video-ul doveditoare și poţi câştiga marele premiu de 10.000 lei sau, săptămânal (prin tragere la sorți), 500 lei, să-ţi cumperi ce vrei!

În cazul premiilor săptămânale de câte 500 de lei este simplu: o să se facă o tragere la sorți dintre toți participanții.

În cazul premiului cel mare de 10.000 de lei, o să fie o perioadă în care materialele urcate pe siteul Morarița.ro în concurs vor fi supuse votului publicului, cele mai votate 5 materiale intră în finală, după care un juriu (din care va face parte și Chinezu) va alege marele câștigător. Cei 5 finalişti aleşi vor fi afişati în data de 16 Decembrie, iar câştigătorul marelui premiu în data de 21 Decembrie.

Vă recomand să citiți regulamentul concursului, așa cum se cuvine. Cu mențiunea că premiile constau în carduri cadou de la eMag, așa că aveți de unde alege de acolo fix ce vă dorește suflețelul.

Cele 5 sortimente de ștrudele Morărița (cu brânză și stafide, cu dovleac, cu fructe, cu iaurt și căpșuni, cu mere și stafide) trebuie să fie ”vedetele” materialelor voastre. Noi la Kooperativa 2.0 le-am cam testat pe toate în timpul filmărilor clipului oficial al campaniei pe care îl puteți vedea mai jos, cu mențiunea că suntem foarte onorați că am fost aleși să fim ”starurile” primei campanii ever din istoria Panovia, compania care deține brandul ”Morărița”.

Sper că filmul v-a inspirat să participați la concurs și sper ca unul dintre voi, cei care mă citiți, să câștige premiul cel mare de 10.000 de lei sau, dacă nu, măcar unul dintre premiile săptămânale de 500 de lei :) BAFTĂ !!!

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 119

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
324 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!