Mika Häkkinen în România

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Join the Pact este o campanie inițiată de compania Johnnie Walker, menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat acestui pact. Mika Häkkinen este ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

hakkinen-in-romania

Acesta este rolul în care Mika Häkkinen a fost ieri prezent la evenimentul Join the Pact organizat de Johnnie Walker România în parcarea Shopping City Băneasa. 15 români norocoși au avut ocazia ieri să dea o tură în bipostul Join the Pact Caparo T1 conduși la volan de dublul campion mondial de Formula 1. Caparo T1, cu un propulsor V8 de 3,5 litri si 600 de cai putere, este una dintre cele mai rapide masini din lume, ajungand de la 0 la 200 km/h in numai 2,5 secunde.

bipost-hakkinen

Printre cei 15 români norocoși s-a aflat și Mircea Meșter de la Automarket.ro, cel care în urmă cu o zi scrisese pe blogul personal această însemnare care mi-a răscolit amintiri din epoca romantică a Formulei 1.

mester-dulea

La invitația Oxygen PR am avut acces în zona VIP a minicircuitului amenajat în parcarea Băneasa Shopping City. Așa am reușit să fiu de câteva ori la mai puțin de 2 metri de dublul campion mondial (vezi poza de sus).

Dar Mircea Meșter a avut ocazia să fie și mai aproape de Mika Häkkinen, de fapt a avut șansa să fie preț de câteva minute în același bipost. Am filmat câteva momente din ”plimbarea” cu Caparo T1, și apoi, un mic interviu post-ride, cu cel care a avut ocazia să simtă cum conduce un dublu campion mondial de Formula 1.

 

Sursa foto [2], [3]

Adaugă un comentariu

  • Este f. putin 1 milion , dar inseamna f. mult, caci poate daca se va promova curentul acesta, vor intelege si cei iresponsabili, care se urca bauti la volan, ca acest comportament este cu adevarat criminal1

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.