logo-bikeevents1Vă anunț solemn că am reușit să actualizez calendarul de pe BikeEvents.ro cu toate evenimentele care implică biciclete din perioada următoare. În momentul de față veți găsi toate evenimentele anunțate pentru lunile martie, aprilie și mai inclusiv.

Urmează să introduc săptămâna viitoare și restul evenimentelor de la 1 iunie încolo. De altfel, nu uitați că puteți să introduceți singuri evenimentele în calendar, dacă aflați de ele sau mai ales dacă le organizați.

Așadar, un prim exemplu de eveniment ar fi ieșirea de duminica asta 3 martie 2013: Cu bicicleta la Muzeul Aviației

Pe BikeEvents.ro găsiți nu numai ieșiri sau plimbări în grup organizate dar și calendarul competițional atât pentru profesioniști cât și pentru amatori:

BikeEvents.ro este un proiect pe care l-am inițiat în 2011 și care a devenit între timp sursa principală de informare cu privire la evenimentele cicliste din România. BikeEvents.ro face parte alături de BikeFriendly.ro și de Bloguri.Biciclete.net din inițiativele 2.0 marca Blogal Initiative (ex: BlogalInitiative.ro, BlogdeBere.ro, BlogdeCinema.ro, Blogde Fotografie.ro, SportLocal.ro).

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 14 comentarii la acest articol.

Views 220

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!