Sunt multe motive (de la procesor mai bun față de versiunile anterioare, până la plaja imensă de aplicații disponibile pentru iOS comparativ cu alte telefoane testată pe pielea mea) dar eu am să mă opresc asupra unui singur motiv.

Pentru că iPhone (și mai ales iPhone 5) îți oferă ceva ce nici un alt telefon nu îți poate oferi în anul 2012: recunoaștere socială!

Credeți că nu se observă ce telefon folosiți? :)

Lăsați-mă să vă povestesc un mic experiment pe care l-am făcut aseară la Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni cu ocazia lansării iPhone 5 în oferta Vodafone.

Am pus pe iPhone-ul meu 4 care este negru, o carcasă albă cu floricele roz (un fel de kitch, cum ar veni, mai ales pentru telefonul unui bărbat) și am folosit telefonul în mod obișnuit, așa cum fac de obicei, fără să îl scot în evidență ostentativ.

Nu mai puțin 5 persoane au observat carcasa și mi-au atras atenția mai mult sau mai puțin diplomatic asupra nepotrivirii. De fapt cred că doar 5 persoane au avut curajul să îmi zică ceva în legătură cu asta. Probabil mult mai mulți au observat :)

Deci, se observă sau nu ce telefon folosiți? :)

Una peste alta, dacă ești blogger ai ocazia să îți iei un iPhone 5 pentru că Vodafone Romania si Blogal Initiative oferă un voucher de 750 euro unui blogger care povestește cât mai creativ printr-o postare pe blogul propriu de ce își dorește mult-așteptatul iPhone 5. Mai multe detalii găsiți aici: http://blogalinitiative.ro/campanii/vodafone-romania-lanseaza-iphone-5

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 7 comentarii la acest articol.

Views 407

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!