Ce trebuie să facă o persoană care dorește să învețe să meargă pe bicicletă?

Fiind deseori implicat în acțiuni de promovare a mersului cu bicicleta, deunăzi am primit un telefon prin care o prietenă mă întreba dacă știu vreun loc unde o persoană, adult, poate să învețe asistat să meargă pe bicicletă.

Vă dați seama că mi s-a părut o întrebare foarte interesantă, și cum eu, personal, nu am răspuns m-am gândit că poate reușim să găsim aici unul. Așa încât aș aprecia orice sfat sau sugestie.

Cine vrea să fie blogger oficial în Turul Ciclist al Sibiului?

După ce am desemnat bloggerul oficial pentru Turul Ciclist al României, vrem să găsim şi pentru Turul Ciclist al Sibiului un pasionat care să ne ţină la curent cu ce se întâmplă în competiţie. Avem trei premii pentru bloggeri:

  • Locul I: trei tricouri de competitie (dintre galben, rosu, verde, portocaliu, albastru sau alb) plus un loc in Turul Ciclist al Sibiului (cazare hotel 3 stele – 3 mese alaturi de sportivii inscrisi in tur – transport in timpul turului intr-una din masinile oficiale)
  • Locul II: un tricou competitional (dintre galben, rosu, verde, portocaliu, albastru sau alb) plus un loc in Turul Ciclist al Sibiului (cazare hotel 3 stele – 3 mese alaturi de sportivii inscrisi in tur – transport in timpul turului intr-una din masinile oficiale)
  • Locul III: un loc in Turul Ciclist al Sibiului (cazare hotel 3 stele – 3 mese alaturi de sportivii inscrisi in tur – transport in timpul turului intr-una din masinile oficiale)

Mai multe detalii despre cum poți ajunge blogger oficial în Turul Ciclist al Sibiului poți citi aici: http://blogalinitiative.ro/campanii/cautam-blogger-oficial-la-turul-ciclist-sibiu

Cine vrea să câștige o bicicletă? :)

Sâmbătă, 23 iunie, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, cu începere de la ora 9.00, are loc ”Cea mai mare oră de sport” organizat de Dolce Sport cu partenerii Smart Atletic și GetFit. Evenimentul pe Facebook aici: http://www.facebook.com/events/393500914036182/

Ca blogger ai posibilitatea de a câștiga niște premii foarte interesante, dar trebuie să te miști repede :) Citește aici ce trebuie să faci.

1. Premiul cel mare este o super bicicleta Manhattan, Rock Machine productie 2012, de la BikeXpert (in valoare de 1200lei)

2. Urmeaza apoi 3 premii constand in vouchere de 200 lei (total 600 lei) de la Aventuria – pe care le puteti folosi pentru a inchiria ce vrea http-ul vostru (biciclete, portbagaje, bare…orice, din menu-ul Aventuria)

3. un monitor de puls – Polar FT 4 (in valoare de 80 Euro) – premiu special, pentru cel mai activ blogger*.

Tot pentru bloggeri, Chinezu lansează o provocare interesantă aici.

Și nu în ultimul rând, cu cine mă văd la Kilometrul Verde?

Pentru prima dată în România, bicicliştii vor avea acces pe un viitor tronson de autostradă.

Acţiunea se va desfăşura pe 30 iunie, cu o zi înaintea deschiderii traficului rutier pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti, care face parte din magistrala A3.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de biciclişti din Bucureşti, Ploieşti şi zonele limitrofe. Participanţii vor porni simultan de la cele două capete ale tronsonului, Bucureşti respectiv Ploieşti iar punctul de întâlnire al celor două grupuri de biciclişti marchează denumirea simbolică a acestui eveniment – Kilometrul Verde.

Prin numărul mare de biciclişti pe care evenimentul doreşte să-i aducă în acelaşi loc şi prin anvergura traseului propus, organizatorii speră că vor reuşi ca în data de 30 iunie să înregistreze un record: cel mai mare eveniment de acest gen din Romania.

Informaţii legate de participarea la acest eveniment sau înregistrarea ca voluntar pentru organizarea acţiunii, precum şi cele mai recente ştiri pe acest subiect, vor fi disponibile pe site-ul Comunităţii Bicicliştilor din Bucureşti, pe pagina de Facebook a CBB sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 7 comentarii la acest articol.

Views 39

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!