Folosesc de atâta timp internet mobil încât nici nu mai ştiu cum este fără. Îmi este greu să mă gândesc la un moment anume când am folosit internetul pe mobil, dar inevitabil mă gândesc că fără internet pe mobilele noastre, ale colegilor mei de trupă, nu am fi putut niciodată să ne gândim la un blog colectiv de trupă în care să transmitem imagini şi gânduri direct din locurile în care ajungem cu ocazia concertelor noastre.

Unul din aceste momente este acesta, în care cu telefonul mobil am realizat o panoramă a peisajului de la Cabana Trei Brazi, pe care imediat am putut să o postez simultan pe Facebook şi pe blogul trupei: http://www.trupa-atelier.ro/jurnaldetrupa/2012/02/cabana-trei-brazi/

Am scris acest articol din două motive:

  1. pentru că am primit leapşa de la Chinezu în cadrul campaniei “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”
  2. pentru că vreau să vă dau ocazia să câștigați prin tragere la sorti o tableta Motorola Xoom 2 si o cartela Prepay cu trafic de internet inclus

Tragerea la sorți va avea loc în cadrul Petrecerii Roblogfest de sâmbata aceasta din club Fabrica din Bucuresti, dupa ora 7!

La petrecere intrarea este libera – nu uitati ca o sa fie un concert Suie Paparude precum si o gramada de alte surprize (i.e. bere, multa bere!), primii veniti, primii serviti. :-)

Ce trebuie să faci ca să câștigi:

Daca ai avut si tu un moment in care internetul mobil s-a dovedit de folos, povesteste-ne pana vineri despre asta intr-un articol, lasa un comentariu aici, ca sa stim ca ai scris, iar la Roblogfest poti castiga prin tragere la sorti o tableta Motorola Xoom 2 si o cartela Prepay cu trafic de internet inclus (detalii aici). Nu uita ca in articol sa incluzi motto-ul campaniei: “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”

Daca nu ai blog, poveste-ne experiența ta într-un comentariu mai jos, pentru că un premiu identic merge și către unul din comentatorii din campanie.

Castigatorii, cum spuneam, vor fi anuntati pe 7 aprilie in cadrul petrecerii Roblogfest, si apoi pe pagina de concurs roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri si pe email.

Premiile vor fi inmanate pe 7 aprilie la petrecerea Roblogfest sau pot fi ridicate de la sediul din Mihai Voda 1, ap. 6, sector 5, Bucuresti. Inmanarea premiilor se va face pe baza de buletin. Mai multe detalii din Regulamentul oficial puteti gasi aici.

Leapșa merge mai departe către: Radu, Vali, Loredana, Imperator și Mariciu

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 8 comentarii la acest articol.

Views 11

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!