Înainte de a pleca în excursia din Asia m-am întâlnit la un pahar de șampanie cu nebunii din DreamTeamRO. Chinezu ne-a povestit despre Singing Telegram de la Western Union, un site în care poți să creezi o telegramă cântătoare alături de câțiva cântăreți celebri. Urci o poză proprie, te înregistrezi audio gen karaoke, iar softul de pe site generează un clip video în care tu apari cântând alături de unul din staruri. Aceasta e telegrama pe care apoi o poți trimite cadou prietenilor.

Pe același principiu (sau aproximativ la fel) ne-am creat propriile telegrame cântătoare alături de starul nostru, Make. La mine a ieșit ceea ce vedeți mai jos. O telegramă despre (culmea) plecare :) Ei bine, nu mi-am luat neapărat murăturile la pachet iar milionul de lei s-a transformat între timp în milioane de dongi vietnamenzi, dar telegrama mea merge din suflet către toți cei care simt că, într-un fel sau altul, suntem prieteni (chiar și numai virtuali!)

Deci da Nicu, se aude de aici din Vietnam :) și nu numai legătura preluată de la tine, ci și telegramele celorlați dreamteameri: Cristi, Stefan, Claudiu și Make.

PS: Am râs de unul singur pe aici când le-am văzut pe toate, dar mai ales de cea de la Make :))))

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă un comentariu la acest articol.

Views 9

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!