Cand vezi o leapsa d-asta de la Make si realizezi ca nu faci parte din generatia counter-strike care a vazut prastie doar la Muzeul Tehnic sub titulatura “veche arma alba, sec. I d.Ch.” [incheiat citatul], nu ai ce face decat sa o onorezi si sa prestezi pe blog cum se cuvine :)

La mine 90% din julituri se intamplau pe terenul de fotbal de la scoala sau, dupa ’90, pe santierele neterminate din spatele blocului unde ne jucam (inconstienti, evident) de-a razboiul cu tevi cu cornete (tuberman).

Cea mai naspa julitura am capatat-o la un astfel de „razboi”. In focul actiunii am uitat ca sunt in pantaloni scurti si m-am dat de-a dreptul pe un tobogan improvizat in santier intre doua nivele. Faceam asta destul de des, cu pantaloni lungi nu se intampla mare lucru, doar ca ii tabaceam bine de tot. In schimb cu pantaloni scurti lucrurile deveneau mai complicate pentru ca atingeai cu pielea direct pe metalul de la tobogan, care nu era intotdeauna cel mai fin :)

Evident ca am continuat razboiul chiar daca eram „ranit” pe jumatate din coapsa. Eram mai smecher asa :D

Va invit asadar si pe voi sa scrieti despre astfel de momente. Cu siguranta aveti ce povesti, mai ales ca leapsa asta nu e intamplatoare. Ea face parte dintr-o campanie DreamTeamRO la produsul Bionect si exista si un concurs cu premii pentru voi sau cititorii vostri la adresa http://www.bionect.ro/concurs-facebook/

Nu uitati sa ma trageti de maneca daca ati preluat leapsa, fie cu un link in articolul vostru catre acest articol, fie cu un comentariu mai jos. Mi-ar placea sa citesc ce scrieti :)

Ai ceva de zis despre asta? Fii primul care lasă un comentariu.

Views 6

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!