De curând am citit undeva (cred că pe Facebook) o întâmplare haioasă. O tipă povestea (citez din memorie) „Dimineaţă citeam o carte în metrou. Lângă mine un tip cu un e-book în mână. Ne-am uitat unul la altul. Nu ştiu care din noi se simțea mai ciudat”

Cărţile electronice prind avânt: sunt mai uşor de purtat, de stocat, de citit, de obţinut.

De partea cealaltă, cei care nu se pot despărți de cărţile tradiţionale susțin că au nevoie să simtă cartea în mână, să simtă mirosul hârtiei, să colecționeze cartea în bibliotecă.

Despre toate acestea se va discuta pe 27 aprilie 2011 ora 10:00 în cadrul evenimentului ”Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011” la care DreamTeamRO are onoarea să fie partener media.

DreamTeamRo este pentru prima oară partener media al unui eveniment, prin urmare ne-am hotărât să inițiem o leapșă mai deosebită care sună cam așa: fiecare din membrii DreamTeamRo alege o persoană căreia să îi dăruiască o carte (nu trebuie să fie neapărat blogger) și pe urmă dă leapșa altor bloggeri care la rândul lor să ofere câte o carte unei alte persoane și tot așa.

După cum vedeți Chinezu, Ștefan Murgeanu, Claudiu Ciobanu, Make și Nicu s-au mișcat destul de repede :) așa încât nu am mai rămas decât eu să dăruiesc cartea și să dau leapșa mai departe.

Cartea o voi dărui Oanei care tocmai a primit de curând un Kindle și în felul acesta mă gândesc să echilibrez balanța :)

Iar leapșa o voi da mai departe către Andreea Pietrosel, Mădălina Iorgu și Daniela Matei

Ne vedem așadar la evenimentul ”Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011” care va avea loc la Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional – Sala Media, pe data de 27 aprilie 2011 (intr-o zi de miercuri), începând cu ora 10.00. Pe site găsiţi şi desfăşurătorul zilei.

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 9 comentarii la acest articol.

Views 1

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!