Hmmm, n-am mai onorat o leapșă de mult timp (spășit recunosc că am niște datorii în acest sens) dar această leapșă de la Lucian Marin nu puteam să o ratez pentru că mi se potrivește mănușă.

Leapșa este pornită de Utv și poate nu aș fi scris neapărat de ei, dacă nu aș fi descoperit pe site-ul lor că susțin Earth Hour, și pentru că anul acesta am și eu ceva legături cu Earth Hour (veți vedea în curând) am hotărât că îmi sunt prieteni :) deci îi menționez.

Leapșa se referă la orice melodie de pe coloana sonoră a unui film (deci nu trebuie să fie neaparăt film musical) dar pentru că musical-urile sunt pe primul loc în topul preferințelor mele voi profita de ocazie să vă spun care sunt momentele muzicale care mi-au plăcut cel mai mult.

Pe locul 1 este piesa Tomorrow din filmul Annie (1999)

Pe locul 2 este interpretarea magistrală a piesei The Winner Takes It All de către Meryl Streep în musicalul Mamma Mia (2008)

Pe primele două nu le-aș rata niciodată. De aici încolo nu am o ordine preferată :) mai ales că sunt sigur că mai sunt și altele mișto de care nu îmi aduc, pe moment, aminte.

I Will Follow Him din Sister Act (1992)

Paul Giamatti interpretând Try A Little Tenderness în Duets (2000)

Time Of My Life, piesa din finalul filmului Dirty Dancing (1987)

Îi dau leapșa lui Make să vedem ce preferințe are în materie de muzică de film, și lui Claudiu că presimt niște surprize :)
De asemenea, i-aș da leapșa mai departe Ruxei fiindcă știu că i-ar plăcea, însă acum e plecată să culeagă povești #dinRomania. Dacă nu are timp acum, poate o preia când se întoarce.

Şi pentru că anul trecut m-a tras de urechi :) că nu i-am pasat o leapşă muzicală, anul acesta îl „îndatorez” și pe Dan Ciulea înainte să îmi ceară el să o fac :)

Până atunci, dacă vă inspiră, puteți prelua liniștiți leapșa pe blogurile voastre ;)

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 8 comentarii la acest articol.

Views 158

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!