Melodia ta preferata dintr-un film

Timp de citire: 2 minute

Vlad Dulea

Hmmm, n-am mai onorat o leapșă de mult timp (spășit recunosc că am niște datorii în acest sens) dar această leapșă de la Lucian Marin nu puteam să o ratez pentru că mi se potrivește mănușă.

Leapșa este pornită de Utv și poate nu aș fi scris neapărat de ei, dacă nu aș fi descoperit pe site-ul lor că susțin Earth Hour, și pentru că anul acesta am și eu ceva legături cu Earth Hour (veți vedea în curând) am hotărât că îmi sunt prieteni 🙂 deci îi menționez.

Leapșa se referă la orice melodie de pe coloana sonoră a unui film (deci nu trebuie să fie neaparăt film musical) dar pentru că musical-urile sunt pe primul loc în topul preferințelor mele voi profita de ocazie să vă spun care sunt momentele muzicale care mi-au plăcut cel mai mult.

Pe locul 1 este piesa Tomorrow din filmul Annie (1999)

Pe locul 2 este interpretarea magistrală a piesei The Winner Takes It All de către Meryl Streep în musicalul Mamma Mia (2008)

Pe primele două nu le-aș rata niciodată. De aici încolo nu am o ordine preferată 🙂 mai ales că sunt sigur că mai sunt și altele mișto de care nu îmi aduc, pe moment, aminte.

I Will Follow Him din Sister Act (1992)

Paul Giamatti interpretând Try A Little Tenderness în Duets (2000)

Time Of My Life, piesa din finalul filmului Dirty Dancing (1987)

Îi dau leapșa lui Make să vedem ce preferințe are în materie de muzică de film, și lui Claudiu că presimt niște surprize 🙂
De asemenea, i-aș da leapșa mai departe Ruxei fiindcă știu că i-ar plăcea, însă acum e plecată să culeagă povești #dinRomania. Dacă nu are timp acum, poate o preia când se întoarce.

Şi pentru că anul trecut m-a tras de urechi 🙂 că nu i-am pasat o leapşă muzicală, anul acesta îl „îndatorez” și pe Dan Ciulea înainte să îmi ceară el să o fac 🙂

Până atunci, dacă vă inspiră, puteți prelua liniștiți leapșa pe blogurile voastre 😉

Adaugă un comentariu

 • Alin

  Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu un torrent la GTA San Andreas Real v3 care sa fie full ca eu nu gasesc. Am cautat pe 5 pagini de site-uri de pe gogle si nu gasesc un torrent care sa aiba si seed si pers. Va rog cine are sau stie un mod prin care sa descarc GTA San Andreas Real v3 ful sa imi raspunda cat mai repede posibil. Va multumesc!

 • AlinArabu

  Sincer , fara suparare , nu inteleg nimic din chestia aceasta cu leapsa , dar am si eu o mica , dar mare problema….am filmat un video sutpid dar in care este o melodie foarte frumoas pe fundal si nu stiu cum ii zice la melodie dar o vreau….ma puteti ajuta sa aflu melodia respectiva? https://www.youtube.com/watch?v=NrtHAkAd1YI&feature=BFa&list=LLyfxKrLGwb2HrQuX_ozF76A&lf=mh_lolz acesta este videoul despre care va vorbeam….

  • Vlad Dulea

   melodia se numeste ALL THE WAY TO LOVE si este cantata de Ms. Triniti. Se gaseste pe compilatia Girlfriend Pop 3 care poate fi cumparata de pe iTunes https://itunes.apple.com/us/album/girlfriend-pop-3/id459468664 In alta parte pe Internet nu am gasit unde ai putea sa asculti piesa…

   • Alin

    Am o problema , nu o pot cumpara deoarece nu am card si dealea si chiar nu o pot cumpara altfel:((:((:(( altfel nu am cum sa o descarc? o alta modalitate de a obtine acea melodie nu este?:((:((:(( deci chiar vreau acea melodie:((:((:((

 • Uite una dintre melodii: https://www.youtube.com/watch?v=A2g8_3Vz3yA / Sex Drive / 2008

 • Utv

  Super! Multumim frumos!

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.