Andrei Cioinigel

Andrei Cioinigel

„Bărbații sunt ca vinurile și de la 30 de ani în sus devin mai buni”. N-am spus-o eu. Am citit-o la Andrei Cioinigel pe blog.

Dacă veți avea curiozitatea să îi citiți blogul veți descoperi un amestec de optimism, umor, autoironie fină și tristețe înnăbușită.

Andrei a împlinit zilele trecute 29 de ani. În urmă cu aproape doi ani a fost diagnosticat cu limfom limfoblastic cu celula T. După un an și jumătate de tratamente cu chimioterapie la care, din nefericire, corpul lui Andrei nu a răspuns, a fost rediagnosticat cu leucemie limfoblastica T, proporția de celule afectate de boală fiind acum mai mare de 20%.

Această evoluție a bolii îl pune pe Andrei în situația de a depinde de un transplant de celule stem de la un donator străin, transplant ale cărui costuri ajung la aproape 220.000 de euro. Andrei și familia lui au reușit pănă acum să strângă 87.600 euro. Andrei are nevoie să strângă diferența de bani, și încă foarte repede.

Hai să o spunem altfel: dacă 11.000 de oameni ar dona fiecare câte 50 de lei sau dacă 5500 de oameni ar dona 100 de lei, Andrei ar putea face transplantul.

Haideți că nu e greu! Eu am făcut-o deja.

Puteți face transfer bancar în contul RO 81 INGB 0000 9999 01705974 deschis pe numele Andrei Cioinigel la ING Floreasca (restul conturilor pentru donatii le găsiți aici: http://cioini.wordpress.com/donatii/)

Sau puteți veni la concertul de mâine seară (18 ianuarie 2011, ora 20:30) din Clubul Mojo (București, str. Gabroveni nr.14 – click aici pentru hartă) unde va exista o urnă în care puteți să donați pentru Andrei. Dacă veniți mâine seară veți avea ocazia să mă ascultați pe mine împreună cu trupa !NTERZIS și să îl reascultați pe Marius Matache cu trupa lui, Folk Band Imperfect.

Andrei a împlinit zilele trecute 29 de ani și se încurajează la gândul că „Bărbații sunt ca vinurile și de la 30 de ani în sus devin mai buni”…

Concert pentru Andrei Cioinigel

Concert pentru Andrei Cioinigel

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 23 de comentarii la acest articol.

Views 238

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!