Săptămâna 16-22 septembrie a reprezentat Săptămâna Europeană a Mobilității, cel mai mare eveniment dedicat transportului alternativ. În această săptămână, cetățenii întregului continent au fost invitați să participe la manifestări care promovează folosirea bicicletei, a mijloacelor de transport în comun sau alternativ.

Dacă m-aș fi gândit la asta de sâmbătă poate nu aș mai fi luat amenda :)

Ei bine, mâine e o zi mai specială, pentru că pe seară, o mână de oameni care mie îmi sunt foarte dragi pentru ceea ce fac ei cu privire la biciclete (de la lobby până la organizarea celor mai mișto evenimente) își dau întâlnire la ora 18:30, în Parcul Tineretului (intrarea de vizavi de Liceul Gh. Şincai, dinspre Bd. D. Cantemir) pentru a parcurge împreună …. un traseu surpriză!

Evenimentul nu este organizat ci, să îi spunem, doar coordonat de oamenii de care vă spuneam, dar în mod sigur va fi un marș al mobilității care va aduna pe traseu cel puțin câteva sute de bicicliști :)

Detalii mai găsiți și pe facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=154180831269568 sau http://www.facebook.com/event.php?eid=115408101848869 (ambele linkuri se referă la același eveniment, deci puteți confirma la oricare din ele)

Au mai scris despre eveniment:

Așadar știți unde ne vedem mâine la 18:30: Parcul Tineretului (intrarea de vizavi de Liceul Gh. Şincai, dinspre Bd. D. Cantemir)

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 9 comentarii la acest articol.

Views 3

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
299 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!