Vă mai aduceți aminte cum a început Let’s Bike It ? Aflasem de concursul de fotografie pus la cale de Let’s Do It Romania si atunci am dat următorul anunţ: http://vlad.dulea.ro/2010/04/13/pe-biciclete-in-cautarea-gunoaielor/

…a urmat trimiterea fotografiilor cu o zi înainte de termenul limită: http://vlad.dulea.ro/2010/04/28/pozele-de-la-lets-bike-it-romania-editia-pilot/

… şi apoi ANUNŢUL: http://blog.letsdoitromania.ro/concursuri/avem-un-castigator/ !!!!!

Pentru cei care nu îşi au avut răbdare să dea click pe linkurile de mai sus vă fac eu un rezumat:

Tema concursului foto a fost gunoiul în arealele naturale – adică nu cel pe care sunt sigură că îl observi zi de zi inclusiv în grădina blocului tău sau de care te-ai împiedicat pe cel mai mare bulevard al oraşului, ci acela de care nu ai loc de obicei când vrei să ieşi la iarbă verde sau care îţi strică frumuseţe de fotografie când vrei să surprinzi liniştea lacului.

Care a fost miza? Concursul a fost jurizat de către Alex Gâlmeanu, care a desemnat cea mai bună fotografie, iar Ioana şi Alina i-au făcut câştigătorului un portret unic, din materiale reciclate, ca sa aibă ce arăta musafirilor care-i trec pragul. :)

Alex Gâlmeanu a considerat că poza făcută de mine merită acest premiu iar zilele trecute am primit premiul din partea Let’s Do It, România.

Portretul este realizat numai din materiale reciclate și, pe lângă pictura reprezentând portretul meu, conține reprezentări ale unui aparat de fotografiat, ale unui blitz și o peliculă de film foto.

Portretul este acum pus la loc de cinste pe unul din pereții camerei.

Mulțumesc Let’s Do It Romania, Oana Brătilă, Anamaria Hâncu, Cezar Vasile, Alex Gâlmeanu pentru jurizare, Ioana şi Alina pentru portret, Andrei Bicky pentru poze.

Mulţumesc Geo Atreides pentru implicarea în Let’s Bike It, care a ajuns deja la editia a patra: pe 11 iulie mergem spre Ghimpați! Detalii aici: http://www.letsbikeit.ro/bucuresti/lets-bike-it-romania-a-patra-editie.html

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 5 comentarii la acest articol.

Views 3

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
325 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!