Îţi place să mergi cu bicicleta şi eşti pasionat de fotografie?

Următorul articol ți se potrivește mănușă:

În perioada 29 martie – 29 aprilie echipa “Let’s Do It, Romania!” organizeazã luna gunoaielor. Debutul: un concurs de fotografie.

Tema concursului este gunoiul în arealele naturale – adică nu cel pe care sunt sigură că îl observi zi de zi inclusiv în grădina blocului tău sau de care te-ai împiedicat pe cel mai mare bulevard al oraşului, ci acela de care nu ai loc de obicei când vrei să ieşi la iarbă verde sau care îţi strică frumuseţe de fotografie când vrei să surprinzi liniştea lacului.

Care este miza? Concursul va fi jurizat de către Alex Gâlmeanu, care va desemna pe data de 6 mai cea mai bună fotografie, iar Ioana şi Alina îi vor face câştigătorului un portret unic, din materiale reciclate, ca sa aibă ce arăta musafirilor care-i trec pragul. :)

Care este propunerea mea:

Duminică, 18 aprilie, în jurul prânzului, ne intalnim la Izvor in parc cu bicicletele si aparatele de fotografiat după noi.

Mergem undeva în jurul Bucureştiului (maxim 20-25 km) şi unde găsim gunoaie, facem poze şi cartăm zonele respective cu ajutorul aparatelor GPS (cine are să le aducă şi pe acestea cu el – dacă nu, eu oricum am unul deci ne descurcăm)

Cu pozele pe care le vom face vom putea participa apoi la concursul mai sus amintit.

Dacă vreţi să participaţi lăsaţi un comentariu la acest articol. Deocamdată ma interesează să văd care este părerea voastră cu privire la acest demers. Voi reveni cu detalii

Toată chestia asta ar trebuie să dureze în jur de 3-4 ore, deci ar fi timp suficient să ajungem înapoi fiecare la casele noastre şi să ne pregătim, eventual, şi pentru #BeerTweetMeet :)

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 22 de comentarii la acest articol.

Views 6

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
325 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!