Ce este Twittmobilul?

Timp de citire: 1 minut

Vlad Dulea

Despre Twittmobil a vorbit prima oara Claudiu Ciobanu pe 8 martie. Inevitabil au aparut intrebari de genul "Ce este Twittmobilul?" si cerinte de genul "Vreau sa vad poze cu Twittmobilul". Voi ce credeti ca este Twittmobilul? Promit sa dau o bere pentru cel mai misto raspuns!

Stiti deja ca sambata vom fi la Sibiu la #hmeet.

Chinezu scria aici: „De deplasarea la Sibiu se ocupă şeful de coloana de la DreamTeam, numitul Claudiu Ciobanu, care a organizat impecabil şi excursia la Focşani BlogMeet, aşa că îi respectăm funcţia (pe care tot el şi-a dat-o şi de care oricum noi ceilalţi nu vrem să ne atingem căci este chiar complicată :D).

Twitmobilul cu care vom face deplasarea aparţine lui Vlad Dulea, un adevărat campion al sprinturilor scurte pe distanţe lungi şi nu când este la volan :)), iar tovarăşi de drum şi de hăhăială îi avem pe Ştefan Murgeanu, Marius Matache şi Nicu de la info-delta.ro.”

Despre Twittmobil a vorbit prima oara Claudiu Ciobanu pe 8 martie. Inevitabil au aparut intrebari de genul „Ce este Twittmobilul?” si cerinte de genul „Vreau sa vad poze cu Twittmobilul”.

Voi ce credeti ca este Twittmobilul?

Promit sa dau o bere pentru cel mai misto raspuns!

Adaugă un comentariu

Vlad Dulea blog folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.