Susţineţi pe blogul vostru echipa de triathlon a bloggerilor

Cu ceva timp vă ceream acordul pentru a prelua articolele voastre pe http://bloguri.biciclete.net
Cu unii dintre voi mă cunosc şi personal sau poate ne-am întalnit la vreo plimbare cu biclele
Între timp am iniţiat http://www.letsbikeit.ro (proiectul care sprijină Let’s Do It, Romania pe biciclete) şi, mai nou, am lansat un alt site care sper să ajungă să ne fie util tuturor http://www.bikefriendly.ro (un site care încearcă să adune laolaltă locurile în care există facilităţi pentru biciclişti)

După cum aţi putut observa, la fel ca şi voi, fac toate aceste lucruri fără profit, doar din placere şi pasiune şi pentru că îmi doresc ca oamenii şi lucrurile din jur să fie mai bune, mai prietenoase cu noi bicicliştii.

De data aceasta vă scriu pentru că la initiativa lui Bogdan Antohe şi a lui Cristian China-Birta (Chinezu) s-a hotărât ca bloggerii să aibă o echipă de ştafetă cu care să participe la http://www.triathlonchallenge.ro/ care va avea loc pe 11 septembrie 2010 la Mamaia.

Din diferite motive (printre care şi de timp şi spaţiu) s-a hotărât ca eu să îi reprezint în proba de bicicletă.
Am acceptat cu plăcere cu toate că sunt convins că oricare dintre voi ne-ar fi putut reprezenta cel puţin la fel de bine (de fapt, sunt absolut convins că unii dintre voi ar fi avut şi sanse reale să obţină performanţe mai bune)

Cu toate acestea, vă spuneam, am acceptat să intru în această – să-i spunem – joacă, dar nu vreau să vă reprezint doar biciclind, ci vreau să se vadă că suntem mulţi, că am devenit în ultima vreme din ce în ce mai mulţi şi mai uniţi.

Prin urmare am luat decizia ca la acest concurs să particip cu un tricou pe care să trec toate numele de bloguri care sustin echipa.
Ceilalţi participanţi, presa şi spectatorii trebuie să vadă cât de mulţi şi puternici am devenit.

Aşadar, dacă doriţi să intraţi cu mine în acest joc, vă rog să îmi trimiteti un email la vlad . dulea [at] gmail . com , şi, în măsura în care aveţi timp şi vă face plăcere, vă rog să scrieţi pe blogurile voastre câteva cuvinte despre participarea echipei bloggerilor la Triathlonul de la Mamaia.

Aici ii puteţi vedea deja pe cei care ni s-au alăturat până acum:
https://vlad.dulea.ro/2010/08/31/cum-am-ajuns-eu-capitanul-echipei-bloggerilor-triathlonisti/#more-1962

Vă mulţumesc!

Cu drag,
Vlad Dulea

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 4 comentarii la acest articol.

Views 0

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
292 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!