08 iulie 2010 - Cantec pentru VladutVladut Andrei Decu este un baietel de 6 ani diagnosticat inca de la un an cu talasemie majora, o boala care il obliga sa faca lunar transfuzii de sange.

Vladut are acum o sansa mare! Sora lui mai mica de doi ani este 100% compatibila cu el si un transplant de celule stem reprezinta sansa lui de a recapata o viata normala. Pentru operatie are nevoie in total de 150.000 de eur, dar vestea buna este ca pana acum s-au strans 80.400 eur.

Așa cum anunțam și pe site-ul trupei joi, 8 iulie 2010, vom cânta la Grădina de vară Casa Latină din Șos.Panduri nr.71 (vizavi de Academia Militară), împreună cu Marius Matache și al său Folk Band Imperfect, precum și cu dragii din #DreamTeamRO cu care am pregătit un moment special :) Trebuie neapărat să veniți să îi vedeți la chitară pe Chinezu și pe Claudiu și să îl auziți cântând (și mai ales dansând) pe Murgeanu :))))))))

Make pune la bătaie și 10 cduri cu muzică folk, care vor fi date printr-o tragere la sorți, Chinezu pune și el la bătaie 5 cărți despre China traduse de el, tot prin tragere la sorți, pe care va da și câte un autograf personalizat pentru fiecare câștigător, dar nu așa oricum, ci în versuri !!!!

Un bilet va costa 30 ron iar banii pe care îi vom strânge din biletele de intrare ii vom dona integral lui Vladut Andrei Decu.

L-am văzut pe Vlăduț în niște poze pe Facebook în timp ce  cânta :) Mi-ar plăcea să cred că ceea ce facem acum pentru Vlăduț va duce peste ani la apariția unei trupe de succes cu Vlad (Decu de această dată) în rolul vedetei principale :)

Au scris despre eveniment și au confirmat prezența până acum:

Ai ceva de zis despre asta? Lasă un comentariu. Mai jos găsești încă 9 comentarii la acest articol.

Views 0

Ți-a plăcut acest articol? Vrei să afli când mai scriu?

Urmărește pagina mea de Facebook:


și abonează-te mai jos ca să primești articolele pe email (un email pe săptămână, fără spam-uri, promit!).
292 de abonați primesc deja pe email cele mai interesante postări ale săptămânii!